Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

AutoCAD LT 2019

AutoCAD LT 2019
Доставка:
  • При поискване До 4 работни дни До 1 работен ден До 15 минути
  • По имейл
    С куриер
  • безплатна доставка
Вид лиценз: електронен сертификат
Изберете версия:
На склад разпродаден
5 059 лв. 4 215,83 лв. без ДДС (20%)
  • Електронен сертификат с лиценз
  • Инсталационен файл за изтегляне
  • Сертификат за законност в съответствие със законите на ЕС
  • Потвърждeние за покупката (фактура)

AutoCAD LT 2019

Изданията AutoCAD LT предлагат бързо, прецизно и опростено, но професионално изпълнено изготвяне на чертежи и документацията към тях. Създадена главно за невзискателни потребители и двуизмерни задания, програмата предлага по-достъпно решение за вашия екип в сравнение с пълната версия на AutoCAD.

Подобрените инструменти за двуизмерно проектиране повишават ефективността и точността на екипа ви и свеждат до минимум повтарящата се работа – освен стандартните възможности за векторен чертеж, можете да прикачите растерни изображения към проектите си като препратки към външни файлове, да се ползвате от бърз преглед, достъп, управление и плотиране на множество чертежи на един лист и да се наслаждавате на рационализиран интуитивен интерфейс, докато работите.

Благодарение на технологията TrustedDWG можете да споделяте работата си с други членове на екипа както на настолни компютри, така и на облачни и мобилни платформи; също така файловете, създадени с TrustedDWG, ще са гарантирано съвместими с всички други продукти на Autodesk.

Нови и подобрени функции в AutoCAD LT 2019

 

Сравняване на DWG файлове – наслагва два чертежа и подчертава разликите между тях

 

Споделяне на изгледи – позволява да публикувате изгледи като URL, така че можете да ги показвате на клиенти за мнения и обратна връзка, без да споделяте действителния DWG файл

 

AutoCAD уеб и мобилни приложения – продължете работата си, дори когато сте в движение: преглеждайте, създавайте и редактирайте чертежи чрез устройства с iOS, Android и Windows

 

Подобрени визуализации в реда на показване, растерните изображения и визуалните свойства

 

Прозрачност на обектите и слоевете – подчертайте важността на дадени елементи и добавете дълбочина към вашите чертежи, като коригирате прозрачността на избрани обекти или цели слоеве

Лицензиране

Насладете се на предимствата, които AutoCAD LT 2019 може да предостави на вашия малък бизнес или организация в дългосрочен план с непрекъснат, неизтичащ лиценз за устройство (single-user license) – идеален за утвърдени екипи от професионалисти, проектиращи двуизмерни чертежи (като архитекти, инженери и др.) с постоянни работни станции. Лицензът е за един потребител, така че може да активира само едно устройство в даден момент, но също така е прехвърляем – можете да го деактивирате от едно устройство и след това да го активирате на друго с официалния инструмент за прехвърляне на лиценз: License Transfer Utility tool.


Търсите класическата пълна версия на AutoCAD 2019?

Можем да я набавим за вас. Просто попитайте за наличността на продукта чрез някой от начините за връзка с нас по-долу и ние ще откликнем възможно най-скоро.

Каква е разликата между AutoCAD LT и класическия AutoCAD?

Характеристика AutoCAD LT AutoCAD
2D чертежи и документация
3D моделиране и визуализация
Специфични за индустрията набори от инструменти
Анотация на чертежи с размери, текст и таблици
Персонализация на палетите и лентите с инструменти
Персонализация на API
Получаване на обектни данни директно в таблици
Импортиране и препратки към данни от PDF файлове
Лицензиране за един потребител (лиценз за устройство)
Лицензиране за много потребители (мрежов лиценз)

 

Product request

Обобщение на поръчката

Вашият продукт беше добавен към количката

Безплатна доставка и 30-дневен период на връщане на парите