COVID-19 UPDATE: Поради епидемията от коронавирус работим отдалечено от домовете си, за да останем в безопасност, но това не се отразява на услугите, които предоставяме на нашите клиенти. Все още сме тук за вас на 100%!
Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Количествени отстъпки

Спестете много пари при закупуване на софтуер

Средно нашите клиенти спестяват около 50% от разходите си за софтуер само чрез пазаруване в нашия електронен магазин. И колкото повече купувате, толкова по-добра цена получавате! Погледнете 3-те примерни проучвания със случайни поръчки, за да получите представа колко може да спестите. Просто кликнете върху бутона по-долу!

Отваряне на PDF с примери

Попълнете формуляра и научете повече

Искате да знаете колко може да спестите, какъв е процесът на поръчката или как можем да ви помогнем да активирате вашите лицензи? Попълнете свободната форма за контакт по-долу и ни позволете да отговорим на всички ваши въпроси!

100% легален софтуер
50% средно спестени разходи
Възможност разходите за софтуер да се покрият с национални или европейски средства
Упълномощен експерт за продуктова консултация
Всички лицензи са подходящи за търговска употреба

Безпроблемен софтуерен одит

Повече от 150 000 доволни клиенти от цяла Европа.

10 000 000 €, спестени от нашите клиенти за една година.

Безплатна доставка и 30 дни за връщане на парите.


Защо софтуерът е толкова евтин?

Някои от лицензите, които продаваме, са “used soft”, това означава, че са били използвани преди. Но първият собственик вече не се нуждае от тях и неговите "използвани" лицензи са станали излишни. Ние изкупуваме тези излишни лицензи и ги предлагаме в нашия електронен магазин на други клиенти, за да не са изхвърлени напразно, щом могат да послужат на някой друг. Поради тази причина можем да продаваме тези продукти на значително по-ниска цена. Препродажбата на "използвани" лицензи е 100% законна, както е потвърдено от решението на ЕС в случая на UsedSoft GmbH срещу Oracle International Corp. през 2012 г. Ако искате да научите повече за правната страна на "използвания" софтуер вижте нашата статия.

Също така предлагаме чисто нови лицензи, придобити от нашите бизнес партньори, което ни позволява да предложим по-достъпна от обичайната пазарна цена.

Ако искате да научите повече, попълнете формуляра по-горе и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро. Също така, ако изпратите заявка за изготвяне на оферта, ние ще предоставим всички правни документи, дори преди да извършите покупка.


Искате ли да станете наш B2B партньор?

Ако станете наш партньор, ще получите:

  • специална ценова листа
  • първокласна грижа за клиентите
  • различни начини на плащане
  • и много повече...
Научете повече за B2B сътрудничеството

Вашият продукт беше добавен към количката

Безплатна доставка и 30-дневен период на връщане на парите