Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Потвърждаване на лиценз

Не позволявайте да бъдете подмамени от сайтове за продажба на нелегален софтуер

Как да разграничите легалния софтуер от незаконните фалшификати?

Как да разберете, че навлизате в сделка с измамник?

Не купувайте нищо слепешката, не купувайте Windows със
затворени очи

На пръв поглед не е очевидно кой софтуер е законен и кой не, но има някои сигнали, които ще ви помогнат да идентифицирате измамата.

Прочетете коментарите

Благодарение на системата за отзиви на много сайтове, можете да се се запознаете с много реакции на други хора към продукта, който ни интересува. Въз основа на тях, можете да създадете своя собствена представа за автентичност на продукта и да прецените дали си струва да се купи Windows от този източник или по-скоро ще продължите да търсите по-надежден продавач.

Съвет: Не се заблуждавайте от блестящите мнения, които някои продавачи пишат за своя незаконен софтуер. Има много случаи, в които купувачите закупуват незаконен софтуер, базиран на тези фалшиви мнения.

Ниска цена не винаги означава по-добър улов

Операционните системи на Microsoft не се продават на безценица, затова мнозина се опитват да печелят от тях по незаконен начин. Фалшиви копия се намират не само в аукционните портали, но и в специализирани сайтове. Покупката им обикновено завършва така:


Или по този начин:


Продавачите на нелегален софтуер срещат много пречки и рано или късно са принудени да спрат с измамата. Магазинът им или ще престане да печели поради многобройните негативни мнения, или ще бъдат спрени от закона. Във всеки случай, много неинформирани хора ще пострадат ненужно заради взетото лошо решение.

Ако сте поръчали Windows от незаконен източник и:

  • - действително е пристигнал на адреса Ви,

  • - и всъщност сте успели да го инсталирате, 

продължавате да се сблъсвкате с много рискове, като например наказателни санкции за използване на нелицензиран софтуер, загуба на данните си, загуба на неприкосновеността на личния живот и други подобни. Можете да прочетете повече информация за това на официалната страница на Microsoft.Вашият продукт беше добавен към количката

Безплатна доставка и 30-дневен период на връщане на парите