Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Office 2007 Professional Plus

bg|upper
български и над 10 други езика
 • GB английски
 • DE немски
 • FR френски
 • ES испански
 • RU руски
 • GR гръцки
 • TR турски
 • RO румънски
 • RS сръбски
 • EU +20 други езика
Office 2007 Professional Plus
Изображението е илюстративно. Продуктът се доставя без опаковка.
Доставка:
 • При поискване До 4 работни дни До 1 работен ден До 15 минути
 • По имейл
  С куриер
 • безплатна доставка
Вид лиценз: електронен сертификат
Изберете версия:
На склад разпродаден
1 110 лв. 119 лв. 99,17 лв. без ДДС (20%)
 • Електронен сертификат с лиценз
 • Инсталационен файл за изтегляне
 • Сертификат за законност в съответствие със законите на ЕС
 • Декларация от първия собственик с потвърждение, че се отказва от правото да използва продукта
 • Потвърждение за покупката (фактура)

Процесор: 500 MHz
Памет: 256 MB
Пространство на твърдия диск: 2 GB
Операционна система: Windows XP SP2, Vista, 7, 8, 8.1 или 10

Office 2007 Professional Plus

Компактен и мощен Office пакет, който ще покрие повечето от вашите бизнес нужди

Office 2007 Professional носи много функции за подобряване на производителността, които ще помогнат на вашата компания да расте. Създавайте атрактивни документи и презентации, изградете силна клиентска база, намалете маркетинговите разходи и увеличете ефективността на работа с лесните за използване инструменти на Office. Управлявайте дневните задачи от А до Я със силен пакет от приложения и нека те Ви спестят много ценно време!

Office 2007 Professional пакетът съсържа:

Word 2007
Най-популярното и широко разпространено приложение за редактиране на текстове. Превърнете обикновените текстове в модерно изглеждащи и ясно структурирани документи, които ще отличат бизнеса Ви пред останалите. Използвайте същетвуващите шаблони, които ще Ви спестят много време, особено при повторно използване на съдържание.
 
 
Excel 2007
Ефективно средство за следене на финанси и данни като цяло, създаване на графики, изготвяне на статистически данни или просто създаване на добре подредени списъци с безброй елементи. Съберете данни, анализирайте, сортирате, филтрирайте, правете изчисления, автоматизирате повтарящи се задачи и много други. Създайте лесно професионален и атркативен вид на всички данни.
 
PowerPoint 2007 
Мощно решение за създаване на красиви и впечатляващи презентации за всеки повод. Освен много бройните опции за редактиране на текст можете да добавяте снимки, видеоклипове, връзки към уеб сайтове или музика, да създадете презентация на съвсем ново ниво.
 
Outlook 2007 with Business Contact Manager
Управлявайте Вашите контакти, календари и информация за клиентите на едно място. Business Contact Manager Ви помага да управлявате процеса на продажба, да предоставите първокласно обслужване на клиентите или да създавате лесно променящи се отчети за по-добро прогнозиране и приключване на продажбите. Можете също да планирате задачи, които ще се показват в календара Ви, така че никога повече няма да забравите за някоя среща
 
Publisher 2007
Намалете маркетинговите разходите, като създадете сами професионално изглеждащи уеб страници, шаблони за имейли или печатни издания. Тази бизнес издателска програма ще Ви води през целия процес от изработването на концепция до окончателното изпълнение без необходимост от графичен дизайн или опит в производството. Плюс това, интерфейсът е интуитивен, така че ще можете да закачите приложенията за нула време!
 
Access 2007

Следете данните си и лесно създавайте отчети. Приложението ви помага да изградите бази данни, без да сте експерт за това. Запазвате контакти от Outlook 2007 или от външни приложения, след което може да ги филтрирате и ги подреждате по удобен за Вас начин. Персонализирате таблици с данни според нуждите на бизнеса Ви и спестявате време с дизайна на отчетите, когато правите подробни отчети. Също така, програмата ще запази Вашата поверителна информация в безопасност - от разрешения за достъп, чрез резервно копиране на редовни интервали до възстановяване на изтритите данни.

 
InfoPath 2007
Microsoft InfoPath 2007 е софтуерно приложение за проектиране, разпространение, попълване и изпращане на електронни формуляри, съдържащи структурирани данни. Това е бърз и лесен за употреба инструмент за проектиране и създаване на формуляри, без да се пише един ред от код. Той ви позволява да създавате всякакъв вид формуляри с познатите инструменти на Office, което прави целия процес много по-бърз и по-лесен.
 
Office Communicator
Microsoft Office Communicator е клиентски софтуер за корпоративни унифицирани разговори, който позволява на бизнес партньорите да общуват в реално време, използвайки различни видове комуникации: съобщения, видео и гласови разговори, споделяне на компютри, конференции, прехвърляне на файлове. Тази опция е чудесно допълнение към офис пакета, което ще гарантира качеството на комуникацията във вашата компания.
 
 
Важно: Не е възможно да инсталирате Volume лицензи и Retail лицензи на едно и също устройство. Това означава, например, че не можете да инсталирате Microsoft Office Home and Business (лиценз Retail) и Project Professional (Volume лиценз) на същия компютър.

Product request

Обобщение на поръчката

Вашият продукт беше добавен към количката

Безплатна доставка и 30-дневен период на връщане на парите