Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Office 2010 Professional Plus

bg|upper
български и над 10 други езика
 • GB английски
 • DE немски
 • FR френски
 • IT италиански
 • PT португалски
 • ES испански
 • RU руски
 • RO румънски
 • RS сръбски
 • HR хърватски
 • + още няколко езика
Office 2010 Professional Plus
Изображението е илюстративно. Продуктът се доставя без опаковка.
Вид лиценз: електронен сертификат
Изберете версия:
На склад разпродаден
Доставка:
 • По имейл
  С куриер
 • При поискване До 4 работни дни До 1 работен ден До 15 минути
 • безплатна доставка
1 110 лв. 169 лв. 140,83 лв. без ДДС (20%)
96% от клиентите препоръчват пазаруването през software-deals.bg
 • Електронен сертификат с лиценз
 • Инсталационен файл за изтегляне
 • Сертификат за законност в съответствие със законите на ЕС
 • Декларация от първия собственик с потвърждение, че се отказва от правото да използва продукта
 • Потвърждение за покупката (фактура)
Съвместимост с ОС: Windows

Процесор: 500 MHz
Памет: 256 MB
Пространство на твърдия диск: 3 GB
Graphics: Графичен процесор за DirectX 9.0
Операционна система: Windows 7, 8, 8.1 или 10; Windows Server 2008 R2, 2012 или 2012 R2

Office 2010 Professional Plus

Направете повече за по-малко време с пакета Microsoft Office 2010 Professional Plus. Той включва всички познати мощни приложения, с които сте свикнали в Word, Excel (електронни таблици), PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher и Access (софтуер за бази данни). Софтуерният пакет включва също и три допълнителни приложения, оптимизирани за използване в малки и големи предприятия. Това са InfoPath 2010, SharePoint Workspace 2010 и Lync 2010.

Превърнете идеите си в реалност, като създавате текстови документи, презентации или електронни таблици във впечатляващ вид.

Word 2010
Превърнете обикновените текстове в модерно изглеждащи и ясно структурирани документи, добавяйте снимки, графики или линкове и използвайте широка гама от функциите на приложението. Можете да редактирате PDF документи, да се наслаждавате на разширена проверка на правописа или да вмъквате онлайн видеоклипове във вашите документи. Професионално създайте и редактирайте текстови документи с разширените дизайнерски функции.

 

Excel 2010
Проследете финансите си, създайте графики и статистики или просто организирайте добре подредени списъци с безброй елементи. Excel ще ви помогне да събирате, анализирате и сортирате данните си, като им придавате професионален и атрактивен вид. Excel най-популярното софтуерно решение за управление на данни и електронни таблици.

 

PowerPoint 2010
Мощно решение за създаване на красиви и впечатляващи презентации за всеки повод, било то представяне на училищен проект или "разходка из спомените" от сватбата на най-добрия ви приятел. Освен многобройните опции за редактиране на текст можете да добавяте снимки, видеоклипове, връзки към уеб сайтове или музика, за да достигне вашата презентация едно съвсем ново ниво!

 

OneNote 2010
Дигитален тефтер, който ви дава възможност да създавате и съхранявате всички ваши бележки и лична информация на едно място. Приложението е с добавени предимствата и мощни възможности за търсене, за да намирате бързо това, което ви трябва. Също така позволява сътрудничество между няколко потребителя, така че можете да споделяте бележките си, чрез Интернет или в локална мрежа, за да работите съвместно с други хора по-ефективно.

 

InfoPath 2010
Улеснява създаването на цялостни решения на SharePoint Server 2010, които включват мощни формуляри заедно с работния поток в предприятието и достъп до ключови бизнес данни. InfoPath е проектиран в основата си като мощен XML редактор, който позволява на крайните потребители да взаимодействат лесно с данните.

 

Lync 2010
Подобрете работата си в екип с помощта на Lync, приложението, което обединява всичките ви инструменти за бизнес комуникация. Научете повече за функциите и опциите за поддръжка на Lync 2010 и ще получите съвети за безпроблемна работа.

 

SharePoint 2010
Работете безпроблемно върху документи и групови проекти с SharePoint. Научете повече за функциите и поддръжката на SharePoint 2010 и намерете полезни съвети за управлението на сайтове и документи на SharePoint.

 

Outlook 2010
Задръжте на върха това, което има значение с Outlook. Управлявайте лесно имейла, календара и контактите си на едно място. Научете повече за функциите и опциите за поддръжка на Outlook 2010 и получете съвети, за да постигате повече с имейла си.

 

Access 2010
Access е система за управление на бази данни (СУБД), която съхранява данни в собствен формат, базирана на Access Jet Database Engine. Той може също така да импортира или да се свърже директно с данни, съхранявани в други приложения и бази данни.

 

Publisher 2010
Publisher е програма, предназначена да ви помогне за създаване на публикации или документи, които можете да отпечатате и разпространявате. Publisher предлага много шаблони и други полезни инструменти, които да ви помогнат да създадете различни публикации, включително брошури, бюлетини, визитки и менюта.

 

Важно: Не е възможно да инсталирате Volume лицензи и Retail лицензи на едно и също устройство. Това означава, например, че не можете да инсталирате Microsoft Office Home and Business (лиценз Retail) и Project Professional (Volume лиценз) на същия компютър.

Product request

Обобщение на поръчката

Вашият продукт беше добавен към количката

Безплатна доставка и 30-дневен период на връщане на парите