Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Office 2011 Standard for MAC

gb|upper
английски и над 5 други езика
 • DE немски
 • FR френски
 • ES испански
 • RU руски
 • EU +5 други езика
Office 2011 Standard for mac
Изображението е илюстративно. Продуктът се доставя без опаковка.
Доставка:
 • При поискване До 4 работни дни До 1 работен ден До 15 минути
 • По имейл
  С куриер
 • безплатна доставка
Вид лиценз: електронен сертификат
Изберете версия:
На склад разпродаден
377 лв. 199 лв. 165,83 лв. без ДДС (20%)
 • Електронен сертификат с лиценз
 • Инсталационен файл за изтегляне
 • Сертификат за законност в съответствие със законите на ЕС
 • Декларация от първия собственик с потвърждение, че се отказва от правото да използва продукта
 • Потвърждение за покупката (фактура)

Процесор: Intel
Памет: 1 GB RAM
Пространство на твърдия диск: 2,5 GB
Формат на твърдия диск: HFS + (известен също като Mac OS Extended или HFS Plus)
Резолюция на екрана: 1280 x 800
Операционна система: Mac OS X 10.5.8 или по-нова версия

Office 2011 Standard for MAC

Microsoft Office 2011 Standard for Mac предлага 4 мощни приложения (Outlook, Word, Excel, PowerPoint), които ще ви помогнат да получите най-добри резултати от офиса и от дома. Тази версия идва с Lync – унифицирана комуникационна платформа.

Направете идеите си от реалността, за да създавате професионални текстови документи, презентации или електронни таблици с пълен набор от инструменти. Дайте идеите си само на формата, от която се нуждаят, и впечатлете всеки, който вижда вашата работа. Плюс това, Office за Mac и Office за Windows са съвместими с вас и всеки, който се намира навсякъде!

Word 2011
Включете обикновени текстове в съвременни и ясно структурирани документи, добавете картини, графики или връзки и използвайте широката гама от функции на приложението. Работете на цял екран, пренареждайте всеки елемент от документа с Dynamic Reordering или споделяйте работата си с всеки, който притежава Word (без значение дали използват MAC OS X или Windows).

 

Excel 2011
Ефективен инструмент за проследяване на финансите и данните като цяло, създаване на графики, правене на статистически данни или просто създаване на добре подредени списъци с безброй елементи. Съберете данни, анализирайте, сортирайте, филтрирайте, правете изчисления, автоматизирайте повтарящи се задачи и много други. След това дайте всичко това професионално и атрактивно лесно!

 

PowerPoint 2011
Мощно решение за създаване на красиви и впечатляващи слайдшоу презентации за всякакви обстоятелства. Освен многобройните опции за редактиране на текст, можете да добавяте снимки, видеоклипове, връзки към уебсайтове или презентация на ново ниво.

 

Outlook 2011
Това е всичко, от което се нуждаете, за да управлявате всичките си имейли и календари на едно място. Приложението има много функции, които ще опростят ежедневното ви натоварване и ще направят поддържането на планираните събития лесно. Направете входящата си поща изчистена, като сгънете дълги нишки в имейли в един разговор, прегледайте календара точно в имейла си или прегледайте прикачените файлове в моментално

 

Lync
Използван за лесна комуникация, Lync поддържа съобщения, телефонни разговори и видеоконференции. Останете във връзка с всички, както в офиса, така и извън него.
 
важно: Не е възможно да се инсталират софтуерни версии за обем и софтуер за продажба на дребно на същото устройство. Това означава, че например не можете да инсталирате Microsoft Office и Project Professional на същия компютър.

Product request

Обобщение на поръчката

Вашият продукт беше добавен към количката

Безплатна доставка и 30-дневен период на връщане на парите