Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Office 2016 Home and Student за Mac

Office 2016 Home and Student for Mac
Изображението е илюстративно. Продуктът се доставя без опаковка.
Доставка:
  • Цена: при поискване До 4 работни дни До 1 работен ден До 15 минути
  • По имейл
    С куриер
  • безплатна доставка
Вид лиценз: електронен сертификат
Изберете версия:
На склад разпродаден
354 лв. 259 лв. 215,82 лв. без ДДС (20%)
  • Електронен сертификат с лиценз
  • Инсталационен файл за изтегляне
  • Сертификат за законност в съответствие със законите на ЕС
  • Потвърждeние за покупката (фактура)

Процесор: Intel
Памет: 4 GB RAM
Пространство на твърдия диск: 6 GB
Формат на твърдия диск: HFS + (известен също като Mac OS Extended или HFS Plus)
Резолюция на екрана: 1280 x 800
Операционна система: Mac OS X 10.10 или по-нова версия

Office 2016 Home and Student за Mac

Пакетът Microsoft Office 2016 Home and Student за Mac предлага 4 приложения (Word, Excel, PowerPoint и OneNote), които ще ви помогнат да постигнете най-добри резултати както в училище, така и у дома. Програмата е предназначена да се възползва от най-новите функции на Mac и съчетава най-доброто, което Office може да предложи, с познатия интерфейс на вашия Mac. Превърнете идеите си от мисли в реалност и им придайте атрактивен вид с този мощен набор от инструменти!

Word 2016
Превърнете обикновените текстове в модерно изглеждащи и ясно структурирани документи, добавяйте снимки, графики или линкове и използвайте широка гама от функциите на приложението. Възползвайте се от новия панел "Стилове", който ще ви позволи да прилагате предварително зададени стилове към текстове и абзаци, и прелиствайте документа с лекота чрез опциите за търсене, заглавията и мини изображенията на страници благодарение на новия панел за навигация.

 

Excel 2016
Ефективен инструмент за следене на вашите финанси, създаване на графики и статистики или просто изработване на добре подредени списъци с безброй елементи. Събирайте данни, анализирайте, сортирате, филтрирайте, правете изчисления и още много възможности. След това им придайте професионална и атрактивна форма на мига. Плюс това, Excel за Mac вече разпознава повечето клавишни комбинации на Windows, като същевременно запазва старите преки пътеки от Mac Excel, което ще направи използването на приложението по-лесно от всякога.

 

PowerPoint 2016
Мощно решение за създаване на красиви и впечатляващи презентации за всяко обстоятелство (било то представяне на училищен проект или "разходка из спомените" за сватбата на най-добрия ви приятел). Освен многобройните опции за редактиране на текст можете да добавяте снимки, видеоклипове, връзки към уебсайтове или музика, за да постигнете съвсем ново ниво за вашата презентацията!

 

OneNote 2016
Един от най-модерните и най-мощни инструменти за лесна систематизация на вашите бележки. Правете бележки по начина, по който ви е удобно – било то текст, картина, звук, клипинг от сайт, диаграма от Excel или преглед на документ. С OneNote ще организирате бележките си за нула време и винаги ще са ви под ръка!

Product request

Обобщение на поръчката

Вашия продукт беше добавен към кошницата

Безплатна доставка и 30-дневен период на връщане на парите