Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Office 365 Home

bg|upper
български и над 10 други езика
 • GB английски
 • DE немски
 • FR френски
 • IT италиански
 • PT португалски
 • ES испански
 • RU руски
 • RO румънски
 • RS сръбски
 • HR хърватски
 • + още няколко езика
Office 365 Home
Изображението е илюстративно. Продуктът се доставя без опаковка.
Вид лиценз: електронен сертификат
Изберете версия:
На склад разпродаден
Доставка:
 • По имейл
  С куриер
 • При поискване До 4 работни дни До 1-2 работни дни До 15 минути
 • безплатна доставка
234 лв. 189 лв. 157,50 лв. без ДДС (20%)
96% от клиентите препоръчват пазаруването през software-deals.bg
 • Сертификат за лиценз
 • Потвърждение за покупката (фактура)
 • Документация в съответствие със законодателството на ЕС (Декларация)
 • Инсталационен файл
Тип на разпространение: дигитален сертификат
Вид лиценз: абонамент
Лиценз валиден за: 1 година
Прехвърляемост: прехвърляем
Метод на инсталация: инсталация от файл за инсталация от производителя (ние предоставяме линк за сваляне на файла)
Архитектура: 32/64 bit
Съвместимост с ОС: Windows, macOS, Android, iOS
Употреба: само за нетърговска употреба
Език: многоезичен лиценз
Съвместимост с MS Office: MS Office Home and Student, MS Office Home and Business, MS Office Professional

Процесор: двуядрен 1,6 GHz
Памет: 4 GB RAM
Пространство на твърдия диск: 4 GB (за Windows); 10 GB (за Mac)
Graphics: Графичен процесор с DirectX 9 с WDDM 2.0 драйвер; 1280 × 768 или по-голям дисплей
Операционна система: Windows 7, 8.1, 10, Windows Server 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016; трите последни версии на macOS

Office 365 Home

Microsoft Office 365 Home осигурява абонаментен облачно базиран пакет с достъп до всички основни офис приложения (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, плюс Access и Publisher за Windows потребители) и други услуги. Може да се възползвате още от 1TB място за съхранение в Microsoft OneDrive и от 60 минути безплатни обаждания през Skype на месец, за удобна комуникация и сътрудничество с други потребители.

Приложенията се актуализират автоматично и освен стандартните корекции на грешки и ъпдейти в сигурността, ще получавате достъп до всички нови функции моментално. За разлика от самостоятелните офис пакети, абонаментът за Office 365 има достъп до облачно свързани услуги.

Важно: Един абонамент може да се използва от максимум 4 потребителя. Програмата може да бъде инсталирана на всичките ви устройства (PC / Mac, таблети и телефони, работещи под Windows, iOS или Android).

 

Word 365 ще ви помогне лесно да създавате модерно изглеждащи и ясно структурирани документи. Новите инструменти за разпознаване на реч и подобрените технологии за откриване на граматически грешки, заедно с функцията за превод на Майкрософт, ще ви бъдат изключително полезни в писането, без значение от езика, на който пишете.

 

Excel 365 предоставя чисто нов дизайн на менюто с инструменти, което изглежда добре на всички екрани. Ще ви помогне да обработвате различни типове данни бързо и прецизно. Създавайте таблици от предварително зададени шаблони и използвайте приложението, за да превърнете данните във впечатляващи документи. Представяйте резултатите от вашите проучвания пред колегите в лесно разбираем вид. Наслаждавайте се на функциите за 3D модели, съразмерими векторни графики, ръкописно въвеждане на уравнения или математически изчисления и още много!

 

С PowerPoint 365 може да представите вашите снимки, бизнес идеи, планове или доклади по изключително заинтригуващ начин. Облечете вашата история и идеи с красив дизайн, с помощта на богати анимации, PowerPoint Morph, кинематографично движение или 3D модели. С новата функция PowerPoint Zoom можете не линейно да представите историята и да създадете цяла колекция от интерактивни слайдове, което ще даде на презентацията ви нов облик. Използвайте @mentions в коментарите, за да информирате колегите си, когато очаквате реакция или коментар от тях и се наслаждавайте на съвместната работа от всякъде.

 

Outlook 365 е водещо в индустрията приложение за управление на имейли, съхранение на контакти и ръководене на задачи, също и на лични и корпоративни календари. Едно от новите подобрения е фокусираната входяща поща (Focused Inbox), която разделя входящата кореспонденция във фокусиран раздел, който включва най-важните имейли, и друг раздел, от където да имате лесен достъп до по-малко важните писма. Можете също така да преглеждате отговорите на поканените за среща гости, със символа „@“ може да отбелязвате хора в имейли, и още да избирате удобно време за насрочване на срещи и да организирате графика в различни времеви зони.

Outlook 365 ви предоставя още по-добра възможност да изразите себе си чрез анимирани изображения (GIF). Програмата се ъпдейтва постоянно и ви предоставя най-добрите възможности за комуникация, за да увеличите продуктивността си.

 

Приложението OneNote не е част от Office 365 пакета и е заменено от OneNote за Windows, който е е включен в Windows 10.

 

Publisher 365 (само за Windows) ви помага да създавате, персонализирате и споделяте широк спектър от професионални публикации. Независимо дали са маркетингови или рекламни материали за печат, публикации на вашия уебсайт или бюлетини, Publisher ще ви помогне да имате най-добрите резултати.

 

Access 2019 (само за Windows) ви позволява да създадете база данни, дори без да сте експерт в областта, или да имате познанията по програмиране. Тази мощна система за управление ви позволява да съхранявате, сортирате, анализирате, обобщавате и представяте голямо количество данни. Последната версия включва много усъвършенствани инструменти и функции. Вашите големи количества от данни могат да се планират много по-лесно сега!

 

Microsoft OneDrive 365 осигурява 1TB място за съхранение, за по-лесно споделяне и работа с вашите файлове на момента.

 

Skype 365 свързва хората, чрез безплатни видео и гласови обаждания (и за лице в лице и за групови разговори), комуникация посредством мигновенни съобщения и споделяне на файлове. С включени 60 минути безплатни разговори на месец към стационарни и мобилни телефони. Останете във връзка с другите независимо къде се намирате!

 

Product request

Обобщение на поръчката

Вашият продукт беше добавен към количката

Безплатна доставка и 30-дневен период на връщане на парите