Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Удължено до 16 януари: надстройте до Windows 10 безплатно!

АКТУАЛИЗИРАНА: Microsoft удължи безплатното надграждане до Windows 10 до 16 януари 2018 г.!

След края на тази година надстройването от Windows 7, 8 и 8.1 към Windows 10 вече няма да е възможно безплатно. Ако притежавате някоя от по-старите версии на Windows и сте се уморили от нея, имате около месец, за да надстроите законно към най-новата версия. Как? Благодарение на помощните функции.

Обяснението

През 2015 г. Microsoft пусна най-новата си операционна система Windows 10. В същото време компанията позволи на всички свои клиенти да надстроят по-стара версия (7, 8 или 8.1) на най-новата версия безплатно. Времето за актуализиране бе определено като една година, след което официалната врата почти се затвори. И все пак, все още има начин да се сдобиете с безплатен ъпгрейд.

Не е точно праволинейно, но е възможно. Безплатното надстройване е предназначено за хора, които се нуждаят от помощни технологии. Такива технологии са "предназначени да осигурят допълнителна достъпност на лица, които имат физически или когнитивни затруднения или увреждания", според Microsoft. Но компанията няма как да разбере дали всъщност използвате такива технологии или не. Е, как можете да надстроите до Windows 10 безплатно?

Как да надстроите до Windows 10 безплатно

Надстройването е възможно за устройства с Windows 7 или Windows 8.1. Използвайте такова устройство и отидете на уебсайт, наречен “Windows 10 upgrade for assistive technology users”. Кликнете върху бутона “Upgrade now”, при което автоматично ще се изтегли exe файл. Пуснете файла, за да инсталирате ъпгрейда, и следвайте инструкциите стъпка по стъпка, за да преминете процеса на настройка. И сте готови! Microsoft не Ви пита нито веднъж дали наистина използвате помощни технологии или не. Така че надстройването е напълно безплатно.

Спестете пари, като закупите Windows 7

Смятате, че е време за нов компютър? Спестете си малко пари – вземете компютъра без операционна система, а след това купете електронен лиценз за Windows 7 от нашия магазин на ниска цена.

Windows 7 Home Premium
електронен сертификат (ESD)
Windows 7 Professional
електронен сертификат (ESD)
Windows 7 Ultimate
електронен сертификат (ESD)

109,00 лв

109,00 лв

179,00 лв

Вашият продукт беше добавен към количката

Безплатна доставка и 30-дневен период на връщане на парите