COVID-19 UPDATE: Поради епидемията от коронавирус работим отдалечено от домовете си, за да останем в безопасност, но това не се отразява на услугите, които предоставяме на нашите клиенти. Все още сме тук за вас на 100%!
Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Software Deals – представяне

Software Deals е основана в Чехия през 2016 г. и от самото начало се съсредоточихме върху предлагането на най-добрите софтуерни продукти за невероятни цени. Ние сме отдадени на предоставянето на добро обслужване на нашите клиенти и да гарантираме 100% удовлетворение. Нашето мото е “Same value, better price.” (Същата стойност, по-добра цена) и използваме тристъпков процес на проверка при придобиване на използвани лицензи, за да се уверим, че всичко, което продаваме, е автентично и в отлично състояние. С продажбата на излишни лицензи, ние се стремим да минимизираме разхищаването на неизползвани продукти, така че те да могат да послужат на някой друг.

Интересни факти

  • Над 100 000 доволни клиенти в Европа.
  • Спестяваме на клиентите си повече от 10 000 000 € годишно.
  • Нашият е-магазин спечели Магазин на годината 2016 (конкурс, организиран от сайта за сравняване на цени Heureka).

Визия и мисия

Визия

Нашата цел е да предлагаме най-добрите софтуерни продукти на значително по-ниска цена, така че те да станат по-достъпни, както и да се сведе до минимум ненужното прахосване на неизползвани продукти.

Мисия

Искаме да постигнем тази цел, като придобиваме висококачествени и автентични продукти от надеждни и проверени доставчици, като постоянно търсим начини да донесем още лицензи на разумни цени на нашите клиенти.

История на Software Deals

Вашият продукт беше добавен към количката

Безплатна доставка и 30-дневен период на връщане на парите