Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Запознайте се с използвания софтуер

Променете принципа, на който купувате софтуер. Защо да плащате пълната цена за нова програма, когато можете да спестите 50% или дори повече от първоначалната му цена и да получите практически същия продукт? Нашата компания предоставя неизползвани, вече ненужни или излишни лицензи за вас на страхотни цени, като същевременно осигурява висококачествена техническа поддръжка, която ще ви помогне с всичко, от което се нуждаете. Но какво точно е използваният софтуер и как функционира? Научете повече по-долу.

Какво е използван софтуер и как функционира?

“Използван” софтуер (понякога наричан и софтуер “втора употреба”) означава лицензи, които вече не са необходими на собствениците им. Това обикновено са компании, които искат да купят нова версия на програмата или да преминат изцяло към друг софтуер. Това означава, че техните “използвани” лицензи са станали излишни. Ние изкупуваме такива лицензи и ги предлагаме в нашия електронен магазин на нови клиенти, така че да не бъдат похабени напразно, защото могат да са от полза на някой друг. Освен това по този начин можем да продаваме продуктите на значително по-ниска цена!

Законно ли е?

Препродажбата и притежаването на използван софтуер е 100% законна – това беше отсъдено от Съда на Европейските общности през 2012 г.* Съдът заяви, че “създател на софтуер не може да се противопостави на препродажбата на неговите „използвани“ лицензи”, без значение дали лицензите са осезаеми (CD/DVD) или нематериални (електронни и разпространявани онлайн).

Работи точно както когато искате да препродадете книга. Купувате си една, прочитате я и решавате да я продадете на някой друг. Така че я слагате на търг и изчаквате някой друг да я купи. Независимо от кого сте купили книгата на първо място, след като бъде продадена, продавачът няма право да влияе на това, което ще се случи с нея в бъдеще. Същото важи и за софтуера – след като бъде деинсталиран от персоналния компютър на оригиналния собственик (което го прави неизползван), може свободно да бъде продаден на друг.

Допълнително, преди да закупим използван лиценз, ние се уверяваме, че самият софтуер е законосъобразен, чрез процес на потвърждаване в три стъпки.

*Можете да прочетете прессъобщението на Съда на Европейските общности тук.

Какви са ползите от закупуването на използван софтуер от Software Deals?

  • Можете да спестите 50% или дори повече от цената на продукта в сравнение с купуването на съвсем нов софтуер.
  • Ще придобиете съвсем същия продукт като първия потребител, тъй като софтуерът не губи качеството си.
  • Нашият отдел Грижа за клиента винаги е готов да ви помогне с всичко, от което се нуждаете.
  • Продуктът може да бъде инсталиран и активиран от нас за вас – благодарение на нашата услуга Software Deals Remote Help.
  • 30-дневна гаранция за връщане на парите: Винаги можете да ни върнете продуктите в рамките на посочения период, независимо от причината.

Вашият продукт беше добавен към количката

Безплатна доставка и 30-дневен период на връщане на парите