Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

32-битова или 64-битова версия?

32-битова и 64-битова (известни също като x86 и x64) се основават на начина, по който процесорът обработва информация. 64-битовите версии на системата могат да използват повече памет и да използват RAM вместо твърдия диск за процеси на съхранение. Това води до по-ефективно управление на процесите и подобрено цялостно функциониране на компютъра, което е идеално за игри, CAD програми или приложения за работа с мултимедийно редактиране и управление. Един възможен недостатък е шанс за забавяне или несъвместимост на 32-битови приложения. Друг аспект за размисъл е, че някои устройства може да нямат 64-битов драйвер. 

Коя версия е подходяща за моя компютър?

Ако компютърът Ви има 64-битов процесор и хардуера Ви има 64-битови драйвери, се препоръчва 64-битова версия. Ако ъпгрейдвате само операционната система и искате да разберете коя версия използва вашия компютър, моля, следвайте това ръководство.


 

 

С изтеглянето и стартирането на приложението SecurAble, Вие ще бъдете в състояние да проучите Вашия компютър (било то настолен компютър или лаптоп). Приложението ще Ви даде информация за процесора, който имате, и по този начин ще можете да разберете дали той е 32-битова или 64-битова версия. След това можете да решите коя версия на операционната система да закупите.

  • Първо, SecurAble ще Ви каже какъв процесор имате в компютъра.
  • След това приложението ще открие хардуерна поддръжка за разкриване и предотвратяване на стартиране на кодове за всяка програма (защита от хакери и зловреден софтуер).
  • Третият анализ, който приложението ще направи, е за виртуализация на системата – например за използване на Windows XP във виртуален режим, което е удобен инструмент, когато се използва Windows 7 Professional.

Вашият продукт беше добавен към количката

Безплатна доставка и 30-дневен период на връщане на парите