Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Windows 7 − възстановяване на парола

Създаване на диск за възстановяване на паролата

Знаете ситуацията – чувате звука за стартиране на Windows, виждате син фон с картина на потребителския профил. Празно поле за парола и нищо. Каква беше паролата?

Забравянето на паролата е неприятна, но понякога неизбежна ситуация. Най-доброто решение е да създадете диск за възстановяване на паролата – нещо като  резервно копие, асо в ръкава Ви, в случай че забравите паролата. За да създадете този диск, поставете носител на данни (USB, DVD и др.) в компютъра си. Можете да създадете диск за възстановяване на пароли само за локални потребителски профили, създадени на компютъра. Моля, съхранявайте цялата информация на сигурно място.

Гледайте видеоклипа, за да видите как да създадете диска:

Възстановяване на парола

Ако компютърът Ви е свързан към мрежа, тогава само мрежовият администратор може да създаде нова парола. В такъв случай кликнете върху бутона Старт -> Контролен панел (Control Panel) -> Потребителски профил (User account) -> Управление на потребителски профил (Manage user account) -> Потребители (Users) -> Местни потребители (Local users) -> Възстановяване на парола (Restore password). Въведете новата си парола, кликнете OK и това е всичко. Ако сте свързани с работна група, опитайте да въведете паролата. Ще се появи съобщение, ако паролата е неправилна. Кликнете OK и изберете Създаване на нова парола (Create new password). Поставете диска за възстановяване на паролата и следвайте инструкциите.

Вашият продукт беше добавен към количката

Безплатна доставка и 30-дневен период на връщане на парите