Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Windows 10 − надстройване

Можете да резервирате ъпгрейда си до Windows 10 чрез приложението Get Windows 10. След това вашата операционна система ще бъде автоматично обновявана на Windows 10 на официалната дата на пускане, спестявайки ви време и усилия.


Резервация

Ако използвате Windows 7 или Windows 8.1, трябва да виждате икона на Windows в долния десен ъгъл на екрана. Ако имате нужда от лиценз за Windows 7, за да отговаряте на условията за надстройване, можете да го получите в нашия магазин.

 

Кликнете с десния бутон върху иконата и изберете опцията Резервирай свободно надстройване Reserve free upgrade. Попълнете имейл адреса си и ще бъдете известени на датата на пускане, че всичко работи без проблеми.

 

Можете да анулирате резервацията си по всяко време.


Инсталиране

Ще бъдете известени, когато Windows 10 бъде изтеглен на Вашия компютър (след 29 юли). След това можете да изберете дали искате да инсталирате системата незабавно или по-късно.


Готово

След като инсталацията приключи, можете да се наслаждавате на Вашия Windows 10!

Поддръжка

Не се страхувайте да резервирате Вашия Windows 10. След инсталирането, поддръжката на Microsoft Answers Desk ще бъде на Ваше разположение за решаване на всички проблеми, които може да имате.

 

Вашият продукт беше добавен към количката

Безплатна доставка и 30-дневен период на връщане на парите